Συχνές ερωτήσεις PDF Εκτύπωση E-mail

Συχνές Ερωτήσεις

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις!

 1. Τιμή 
  Η τιμή καθορίζεται από το κόστος της κάθε γέννας.Άλλωστε το σημαντικότερο δεν είναι το αρχικό ποσό αλλά το μηνιαίο κόστος διαβίωσης του σκύλου (διατροφή,εμβόλια κλπ )

 2. Γιατί όχι σε αυλές εξοχικά κλπ.
  α)Δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα ως φύλακας σε μια αυλή. β) Απομονώνεται και αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του και γ) Είναι εκτεθημένο σε καιρικές συνθήκες καθώς και σε φόλες, σκνίπες, τσιμπούρια κλπ.

 3. Θέλω σκύλο για φύλακα.
  Το μπόξερ δεν είναι ιδανικός φύλακας χώρου αλλά επειδή είναι ανθρωποκεντρικό σκυλί δένεται με την οικογένειά του και την προστατεύει μέχρι θανάτου.

 4. Κόβουμε ουρές ή αυτιά;
  Πάνω απ΄ όλα είμαστε εντελώς αντίθετοι με τον ακρωτηριασμό των ζώων άλλωστε απαγορεύεται και από τον νόμο.

 5. Θέλω ένα κουτάβι για δώρο.
   Τα κουτάβια δεν είναι αντικείμενα για να τα δωρίζουμε.Είναι σύντροφοι για 12 έως 15 χρόνια και η απόφαση απόκτησής τους πρέπει να είναι πλήρως συνειδητοποιημένη από τον μέλλοντα ιδιοκτήτη τους.

 6. Pedigree.
   Το Pedigree είναι το γεναλογικό δέντρο του σκύλου. Είναι το΄μόνο πιστοποιητικό καθαροαιμίας και μας πληροφορεί για τυχόν κληρονομικές παθήσεις των προγόνων.

 7. Μορφολογία
  Η μορφολογία δημιουργεί μια συγκεκριμένη φυλή.Η συμμετοχή σε εκθέσεις μορφολογίας και οι εξαίρετες κρίσεις δείχνουν ότι ο σκύλος είναι σωστός μορφολογικά χωρίς ασθένειες κληρονομικες και με εξαίρετο χαρακτήρα.

 8. Αποστέλλετε τα κουτάβια σας;
   Δεν αποστέλλουμε τα κουτάβια μας γιατί πρώτον θέλουμε να γνωρίσουμε προσωπικά τον μέλλοντα ιδιοκτήτη τους και δεύτερον ένα έμψυχο ον δεν είναι δέμα.


scroll back to top
 

Copyright © 2012 Εκτροφείο Boxer Αθήνα - Boxer's Kennel. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Εκτροφείς Μπόξερ - Boxer Αθήνα.  (0030) 6943061881  Από τα αναγνωρισμένα εκτροφεία από ΚΟΕ & FCI.
 

TRANSLATION

Greek Bulgarian Czech Dutch English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Serbian Spanish Swedish
Get our toolbar!